Search
Generic filters

De BMW i3 Zakelijk Leasen

Laatste modellen met een lage bijtelling

€18.570
2018
BMW i3
120Ah
BMW i3 120Ah 6035
vanaf €248 per maand
€19.980
2018
BMW i3
s 120Ah
BMW i3 s 120Ah 6036
vanaf €265 per maand
€38.563
2020
BMW i3
120Ah
BMW i3 120Ah 1033
vanaf €488 per maand
€42.258
2020
BMW i3
s 120Ah
BMW i3 s 120Ah 1034
vanaf €504 per maand

Onze klanten beoordelen ons met een

9,3

Zorgeloos All-Inclusive Leasen

Alles inbegrepen voor één vast tarief

bmw-i3-side

Wil je zakelijk een BMW i3 leasen? Dan zit je als ondernemer of ZZP’er helemaal goed bij ons. Hier vind je een ruim aanbod i3-uitvoeringen die je met financial of operational lease direct kunt leasen. Ook hebben we een groot aantal voordelig geprijsde BMW i3 occasions op voorraad.

Algemene informatie over BMW i3

De BMW i3 is een compacte elektrische auto. Het futuristische design van de auto, die sinds 2013 verkrijgbaar is, heeft wat weg van een kruising tussen een Smart en een SUV. Daarbij is dit overigens een echte BMW, een auto die erg fijn rijdt en lekker direct stuurt. Omdat de techniek rondom elektrisch rijden constant verbetert, krijgt de i3 geregeld updates. Met name de accu krijgt dan meer capaciteit en de elektromotor wordt krachtiger.

Er zijn momenteel twee varianten van de i3 verkrijgbaar: de i3 en de i3s. Dit zijn in principe dezelfde auto’s, alleen zit er in de i3s een sterkere aandrijflijn. De i3s levert 184 pk, wat er 14 meer zijn dan de i3 met 170 pk. Beide zijn snel genoeg voor zowel de stad als snelwegen, en leveren vooral op het gebied van acceleratie zeer goede prestaties: je gaat van 0 tot 100 in respectievelijk 7,3 en 6,9 seconden. Ook qua actieradius staat de i3 zijn mannetje, want die bedraagt ruim 260 km in de praktijk. Als de accu leeg is kun je hem bovendien snelladen en zit hij na 45 minuten weer voor 80% vol.

Iedere i3 is standaard wat magertjes uitgerust met airconditioning, elektrisch bedienbare ramen, parkeerhulp, LED koplampen en LED achterlichten en een infotainmentsysteem met 6,5-inch touchscreen en MP3-speler. Optioneel zijn onder meer een DAB+ tuner, een navigatiesysteem met live verkeersinformatie, cruise control, multifunctioneel stuurwiel, regen- en lichtsensoren en stoelverwarming.

Occasion BMW i3 financial lease

Naast nieuwe uitvoeringen kun je bij ons ook terecht voor het leasen van een BMW i3 occasion. Het leasen van een tweedehands BMW i3 of i3s kan om twee redenen interessant zijn. Ten eerste is de dagwaarde van zo’n auto wat lager dan die van een nieuwe. Daarom betaal je er per maand een lagere leaseprijs voor. Ten tweede hoef je minder bijtelling te betalen, als je de auto ook privé gaat gebruiken. De bijtelling wordt namelijk bepaald aan de hand van het bouwjaar van de auto. Door een auto te nemen van voor 1 januari 2020, profiteer je van een lager bijtellingspercentage van 4%.

Met name wanneer je niet per se een nieuwe auto nodig hebt is het leasen van een jong gebruikte BMW i3 daarom erg aantrekkelijk. Houd er wel rekening mee dat de actieradius van een oudere auto wat kleiner is, dus wanneer je dagelijks grote afstanden aflegt is het slimmer om voor een nieuwe te gaan.

Wil je meer weten over wanneer een tweedehands auto interessant is als leaseauto? En waar je rekening mee moet houden? Lees dan hier meer over zakelijk een occasion leasen.

Sterke punten BMW i3

 • Futuristisch design
 • Licht en wendbaar
 • Zeer fijne en leuke rijeigenschappen (echt BMW)
 • Sterke motoren
 • Redelijk grote actieradius (260 km in de praktijk)
 • Snelladen is mogelijk
 • Lage bijtelling

Aandachtspunten bij de BMW i3

 • Forse C-stijlen beperken het zicht naar achter
 • Andere modellen hebben tegenwoordig een grotere actieradius
 • Standaarduitrusting is wat beperkt

Zakelijk een i3 leasen in één van de volgende kleuren

 • Melbourne Rot
 • Mineralgrau
 • Imperialblau
 • Jucarobeige
 • Capparisweiss
 • Fluid Black

Voor welke ondernemers en ZZP’ers is de BMW i3?

Profiel op basis van de standaarduitvoering (BMW i3)

De BMW i3 is een auto die elektrisch rijden leuk maakt. Nu geldt dat tegenwoordig voor wel meer auto’s, maar die zijn toch vaak nog een stukje duurder dan deze i3. Daarom is dit een zeer interessante auto voor ondernemers en ZZP’ers die leuk en sportief elektrisch willen rijden, maar er niet de hoofdprijs voor willen betalen. Ook wie in een origineel en futuristisch vormgegeven zijn zakelijke kilometers wil afleggen, zal met de i3 zeker aan zijn trekken komen.

Wij denken dat een auto als de i3 met name jonge, ambitieuze ondernemers en ZZP’ers die de eerste stappen op de ladder naar succes al hebben gezet zal aanspreken. Ook wat betreft imago past de auto goed bij deze groep mensen. Met deze BMW laat je zien dat je in de eerste plaats vlot en sportief bent, maar aan de andere kant ook open staat voor de (groene) toekomst.

Wil je meer informatie over het zakelijk leasen van een BMW i3? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.