...

Zakelijk Leasen
zonder BTW

Zoek in ons aanbod en vind je toekomstige auto

Lease zonder BTW te hoeven betalen

Ben je op zoek naar een zakelijke leaseauto maar wil je de BTW liever niet aanbetalen? Bij ons heb je de mogelijkheid om auto’s te leasen waar géén BTW op zit. Dit type auto’s heten ‘marge auto’s‘. Normaal gesproken kan de BTW niet worden meegenomen in de leasing omdat deze afgedragen moet worden aan de belastingdienst. Dit bedrag krijg je weliswaar terug maar het is toch fijn als je helemaal geen BTW hoeft aan te betalen. Daarom kiezen veel ondernemers er voor om een marge auto te leasen.

Gelukkig hebben wij een groot aantal marge auto’s dus de kans is groot dat jou toekomstige auto tussen ons aanbod zit. Gebruik onze zoekmachine of een van de onderstaande categorieën om ons aanbod te bekijken van auto’s zonder BTW.

Auto's zonder BTW per categorie

Zakelijk een marge auto leasen zonder btw

Een marge auto is een voertuig waarvan de eerste eigenaar een particulier of een van btw vrijgestelde ondernemer is. Bij aanschaf van de auto betalen zij het bedrag inclusief btw aan de Belastingdienst zonder dat zij recht hebben op een btw teruggave. Omdat de btw betaling al is voldaan hoeven toekomstige eigenaren van het voertuig geen btw meer af te dragen. Een marge auto is per definitie dus een btw vrije auto en altijd een occasion. Door te kiezen voor een marge auto kan het jou als zorgmedewerker duizenden euro’s besparen op een leaseauto. Wij kunnen je alvast verklappen dat dit de meest voordelige optie is.