Mazda 2 Zakelijk Leasen

 • [wd_asp id=3]
  Prijs
  199800
  Kleur
  Aantal Kilometers
  0300.000
  Transmissie
  Bouwjaar
  20002020
 • Mazda 2
  Mazda 
  2
  2014
  SkyActiv
  €213(Exclusief BTW)
  Benzine

  .

  Handgeschakeld

  .

  Wit

  .

  121920 km

  .

  Mazda 2
  Mazda 
  2
  2017
  SkyActiv
  €360(Exclusief BTW)
  Benzine

  .

  Handgeschakeld

  .

  Zwart

  .

  39204 km

  .

  Mazda 2
  Mazda 
  2
  2016
  SkyActiv
  €288(Exclusief BTW)
  Benzine

  .

  Handgeschakeld

  .

  Rood

  .

  68615 km

  .

  Mazda 2
  Mazda 
  2
  2016
  SkyActiv
  €238(Exclusief BTW)
  Benzine

  .

  Handgeschakeld

  .

  Groen

  .

  29872 km

  .

  Mazda 2 Financial Lease
  Mazda 
  2
  2018
  SkyActiv
  €288(Exclusief BTW)
  Benzine

  .

  Handgeschakeld

  .

  Blauw

  .

  93102 km

  .

  Mazda 2 Financial Leasen
  Mazda 
  2
  2019
  SkyActiv
  €360(Exclusief BTW)
  Benzine

  .

  Handgeschakeld

  .

  Wit

  .

  0 km

  .

  Wil je zakelijk een Mazda 2 leasen? Dan zit je als ondernemer of ZZP’er helemaal goed bij ons. Hier vind je een ruim aanbod Mazda2-uitvoeringen die je met financial of operational lease direct kunt leasen. Ook hebben we een groot aantal voordelig geprijsde Mazda 2 occasions op voorraad.

  Algemene informatie over Mazda 2

  De Mazda 2 is een compacte hatchback in het B-segment. De auto is sinds 2003 bij ons op de markt en kreeg in 2019 voor het laats een grondige facelift, waarbij met name de grille is aangepast en de (veiligheids-)uitrusting van de auto is verbeterd en verrijkt.

  Bijzonder aan de 2 is dat hij erg licht is en dat hij niet is uitgerust met een turbo, maar met een viercilinderbenzinemotor met een relatief grote inhoud (1,5 liter en goed voor 75, 95 of 115 pk). Daardoor kan het rijden in deze Mazda even wennen zijn, als je hiervoor bijvoorbeeld in een Volkswagen Polo of Peugeot 208 hebt gereden: de auto levert wat minder vermogen bij lage toeren. Maar als je de auto (en het terugschakelen) eenmaal gewend bent, heb je een voordelig geprijsde auto met uitzonderlijk goede rijeigenschappen, die ook nog eens heel zuinig is.

  De Mazda 2 is standaard uitgerust met onder meer centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, radio/mp3-speler met USB aansluiting, stuurbediening en 4 speakers, elektrisch bedienbare ramen voor en achter en een energiebesparend start-stop-systeem. Op de uitgebreide optielijst vind je onder andere LED koplampen, rijstrookassistent, verkeersbordenherkenning, een 360-gradencamera en een infotainmentsysteem dat gereed is voor Apple CarPlay en Android Auto.

  Occasion Mazda 2 financial lease

  Zoals vrijwel alle Japanse auto’s staat ook de Mazda 2 bekend als een kwaliteitsvoertuig. Er zijn geen bijzondere structurele problemen bekend bij dit model. Daarom kun je bij een goed onderhouden Mazda 2 occasion uitgaan van lage onderhoudskosten (ons hele aanbod bestaat overigens uit goed onderhouden ex-leaseauto’s).

  Het leasen van een tweedehands Mazda 2 kan heel interessant zijn voor zakelijke rijders die voor een laag maandbedrag toch in een nette auto willen rijden. Omdat de auto al een belangrijk deel van zijn afschrijving heeft gehad, is hij bij aanvang van de leaseperiode minder waard, waardoor je er per maand minder voor hoeft te betalen. Houd er echter rekening mee dat hierdoor ook de restwaarde lager ligt in vergelijking met de restwaarde van een auto die je nieuw leaset. Hierdoor krijg je er aan het eind van de leasetermijn minder geld voor, mocht je dan besluiten de auto te verkopen.  

  Wil je meer weten over wanneer een tweedehands auto interessant is als leaseauto? En waar je rekening mee moet houden? Lees dan hier meer over zakelijk een occasion leasen.

  Sterke punten Mazda 2

  • Allround prima auto
  • Bijzonder goede rijeigenschappen
  • Comfortabele stoelen voorin
  • Krachtige en zuinige instapmotor (1 op 17 in de praktijk)
  • Heel betrouwbaar
  • Voordelig geprijsd
  • Licht en compact, dus parkeren wordt een feest

  Aandachtspunten bij de Mazda 2

  • De motoren hebben geen turbo, dus je moet vaker terugschakelen
  • Beperkte ruimte in de kofferbak en op de achterbank (normaal in dit segment)

  Zakelijk een 2 leasen in één van de volgende kleuren

  • Snowflake White Pearl
  • Soul Red Crystal
  • Ceramic
  • Sonic Silver
  • Machine Gray
  • Jet Black
  • Eternal Blue
  • Dynamic Blue
  • Deep Crystal Blue
  • Deep Crimson
  • Arctic White

  Voor welke ondernemers en ZZP’ers is de Mazda 2?

  Profiel op basis van de standaarduitvoering

  Deze eigenzinnige wagen is een erg interessant leaseauto voor ondernemers en ZZP’ers die een auto zoeken in het B-segment en eens iets anders willen dan de standaard Polo, Clio of 208. De auto hoeft op geen enkel vlak echt onder te doen voor zijn concurrenten, maar valt op doordat er een vrij grote motor in ligt in plaats van een 1.0 (of 1.1/1.2) liter met een turbo. Dit maakt de Mazda 2 opvallend zuinig en betrouwbaar, maar vooral uniek qua rijeigenschappen.

  Zoals iedere auto in zijn segment is ook de 2 lekker compact en wendbaar. Ideaal dus voor in de stad en bij het parkeren in kleine vakjes of langs de weg. Daarbij is ook de instapmotor krachtig genoeg om comfortabel de snelweg mee op te gaan en om zonder problemen inhaalmanoeuvres uit te voeren. Wij denken kortom dat deze auto een groot aantal ondernemers en ZZP’ers zal aanspreken die op zoek zijn naar een compacte alleskunner. Met name wanneer je op zoek bent naar een unieke auto zal deze Mazda 2 je veel plezier bezorgen.

  Wil je meer informatie over het zakelijk leasen van een Mazda 2? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

  Vergelijkbare auto's

  Auto's van hetzelfde merk

  Prijs
  199800
  Kleur
  Aantal Kilometers
  0300.000
  Transmissie
  Bouwjaar
  20002020