Mercedes-Benz C-Klasse Zakelijk Leasen

 • [wd_asp id=3]
  Prijs
  199800
  Kleur
  Aantal Kilometers
  0300.000
  Transmissie
  Bouwjaar
  20002020
 • Mercedes-Benz C-klasse
  Mercedes-Benz 
  C-Klasse
  2018
  Business Solution
  €510(Exclusief BTW)
  Benzine

  .

  Automaat

  .

  Grijs

  .

  63016 km

  .

  Mercedes-Benz C-klasse
  Mercedes-Benz 
  C-Klasse
  2015
  C230
  €270(Exclusief BTW)
  Benzine

  .

  Handgeschakeld

  .

  Zwart

  .

  162601 km

  .

  Mercedes-Benz C-klasse
  Mercedes-Benz 
  C-Klasse
  2016
  Business
  €303(Exclusief BTW)
  Benzine

  .

  Handgeschakeld

  .

  Zwart

  .

  142041 km

  .

  Mercedes-Benz C-klasse
  Mercedes-Benz 
  C-Klasse
  2017
  Cabrio
  €415(Exclusief BTW)
  Benzine

  .

  Automaat

  .

  Wit

  .

  87200 km

  .

  Mercedes-Benz C-klasse Financial Leasen
  Mercedes-Benz 
  C-Klasse
  2018
  Business Solution
  €477(Exclusief BTW)
  Benzine

  .

  Handgeschakeld

  .

  Wit

  .

  105600 km

  .

  Mercedes-Benz C-klasse Financial Leasen
  Mercedes-Benz 
  C-Klasse
  2019
  C160
  €647(Exclusief BTW)
  Benzine

  .

  Handgeschakeld

  .

  Grijs

  .

  0 km

  .

  Wil je zakelijk een Mercedes-Benz C-Klasse leasen? Dan zit je als ondernemer of ZZP’er helemaal goed bij ons. Hier vind je een ruim aanbod C-Klasse-uitvoeringen die je met financial of operational lease direct kunt leasen. Ook hebben we een groot aantal voordelig geprijsde Mercedes C-Klasse occasions op voorraad.

  Algemene informatie over Mercedes-Benz C-Klasse

  De Mercedes-Benz C-Klasse is een luxe middenklasser. De bij zakelijke rijders zeer populaire auto wordt sinds 1993 geproduceerd en is inmiddels toe aan de vierde generatie, die in 2018 een serieuze facelift kreeg. Dankzij diverse technologische verbeteringen hoort de wereldwijde bestseller weer tot de absolute top in zijn segment.

  Met name op het gebied van rijcomfort en actieve veiligheid zijn er weinig auto’s die aan de nieuwe C-Klasse kunnen tippen. De stoelen zitten geweldig en bieden heel veel zijdelingse steun. De diverse motoren zijn dusdanig krachtig dat je moeiteloos kunt inhalen in druk verkeer en de automaten schakelen zo soepel dat je nauwelijks merkt dat er überhaupt geschakeld wordt.

  Qua actieve veiligheid heeft de auto te veel om op te noemen. Een bijzondere vermelding waard is dat de auto vrijwel autonoom kan rijden, mede dankzij de actieve stuurassistent, die bijvoorbeeld voor jou stuurt in de bochten en de afstand tot voorliggers automatisch constant houdt.

  Mercedes-Benz C-Klasse uitvoeringen en motoren

  Een C-Klasse is er in vier carrosserievormen: als sedan, estate, coupé en cabrio. Qua (achterwiel-) aandrijving heb je ruim de keuze. Er zijn zeven benzine- en vier dieselmotoren beschikbaar, al dan niet in combinatie met een extra elektromotor die af en toe bijspringt voor nét dat extra tikje vermogen. De auto is standaard voorzien van een automaat, maar de 156 pk sterke instapmotor kan ook gekoppeld worden met een handgeschakelde zesversnellingsbak.

  Vermogende ondernemers die van stevig autorijden houden kunnen helemaal los gaan met de AMG C 63 S, de absolute topuitvoering die maar liefst 510 paarden onder de motorkap heeft zitten. Wij denken dat een C 180 of C 200 (met mild-hybrid-techniek en 198 pk combivermogen) Business Solution uitvoering de meeste ondernemers en ZZP’ers zal aanspreken. Deze uitvoeringen zijn standaard uitgerust met alles wat de 21e-eeuwse zakenman zich kan wensen, zoals de genoemde actieve stuurassistent, LED koplampen, digitale cockpit, een infotainmentsysteem met haarscherp touchscreen en soundsystem, velours matten en stoelverwarming.

  Occasion Mercedes-Benz C-Klasse financial lease

  Hoewel de eerste twee generaties van de C-Klasse vooral bekend staan vanwege hun matige kwaliteit (ze roesten nogal snel), zijn de modellen die geproduceerd worden vanaf 2007 weer ouderwets degelijk. Een tweedehands C-Klasse is dan ook een zeer kwalitatieve auto die goed zijn waarde houdt. Deze auto’s zijn dan ook zeer geliefd als occasion.

  Zo’n Mercedes-Benz C-Klasse occasion is met name heel interessant voor ondernemers die op zoek zijn naar een heel fijne auto met geweldige rijeigenschappen, maar hier niet de hoofdprijs voor willen betalen. Door een auto van pakweg drie à vier jaar oud te leasen, kun je per maand een leuk bedrag besparen, terwijl zo’n auto op veel vlakken nauwelijks onder doet voor een nieuwe. Ook op het gebied van onderhoud hoef je niet veel extra kosten te verwachten, maar houd er rekening mee dat een gebruikte auto altijd meer verplicht onderhoud nodig heeft dan een nieuw model.

  Wil je meer weten over occasion lease, wat de voordelen zijn en waar je op dient te letten? Lees dan hier meer over zakelijk een tweedehands auto leasen.

  Sterke punten Mercedes C-Klasse

  • Premium auto
  • Zeer fijne rijeigenschappen
  • Elegant en verfijnd design
  • Luxe interieur
  • Heel erg comfortabele stoelen
  • Loopt voorop qua technologie
  • Veel opties en uitvoeringen beschikbaar
  • Veel (actieve) veiligheid
  • Ruime achterbank

  Aandachtspunten bij de Mercedes-Benz C-Klasse

  • Niet goedkoop
  • Infotainmentsysteem werkt soms wat traag

  Zakelijk een C-Klasse leasen in één van de volgende kleuren

  • Diamantwit
  • Hyazinthrot
  • Selenietgrijs
  • Briljantblauw
  • Cavansietblauw
  • Grafietgrijs
  • Irridiumzilver
  • Obsidiaanzwart
  • Mojavezilver
  • Selenietgrijs
  • Poolwit
  • Unilak

  Voor welke ondernemers en ZZP’ers is de Mercedes-Benz C-Klasse?

  Profiel op basis van de Mercedes-Benz C 180 Business Solution

  Deze luxe wagen behoort op vrijwel alle vlakken tot de absolute top van zijn segment. Een C-Klasse is zeer comfortabel, heeft geweldige rijeigenschappen en is voorzien van de meest geavanceerde actieve veiligheid die er bestaat. Daarbij is de auto niet goedkoop, maar het imago van succes en kwaliteit krijg je er gratis bij.

  Daarom denken wij dat de C-Klasse vooral succesvolle ondernemers en ZZP’ers die van autorijden houden en hun zakelijke kilometers in een feest willen veranderen zal aanspreken. Natuurlijk is het dan belangrijk dat je voldoende budget per maand beschikbaar hebt, maar een auto als dit kun je zeker ook zien als investering, omdat je er hoe dan ook indruk mee maakt op klanten. Dit geldt letterlijk voor ZZP taxichauffeurs, die met een C-Klasse wellicht de perfecte taxi in handen hebben.

  Wil je meer informatie over het zakelijk leasen van een Mercedes-Benz C-Klasse? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

  Prijs
  199800
  Kleur
  Aantal Kilometers
  0300.000
  Transmissie
  Bouwjaar
  20002020