Search
Generic filters

Seat Ibiza Zakelijk Leasen

 • Search
  Generic filters
  Prijs
  199800
  Kleur
  Aantal Kilometers
  0300.000
  Transmissie
  Bouwjaar
  20002020
 • Seat Ibiza
  Seat 
  Ibiza
  2017
  TSI
  €189(Exclusief BTW)
  Benzine

  .

  Handgeschakeld

  .

  Blauw

  .

  129845 km

  .

  Seat Ibiza
  Seat 
  Ibiza
  2016
  MPI
  €214(Exclusief BTW)
  Benzine

  .

  Handgeschakeld

  .

  Geel

  .

  65447 km

  .

  Seat Ibiza
  Seat 
  Ibiza
  2013
  TSI
  €149(Exclusief BTW)
  Benzine

  .

  Handgeschakeld

  .

  Groen

  .

  123976 km

  .

  Seat Ibiza
  Seat 
  Ibiza
  2018
  MPI
  €278(Exclusief BTW)
  Benzine

  .

  Handgeschakeld

  .

  Zwart

  .

  56432 km

  .

  Seat Ibiza TSI
  Seat 
  Ibiza
  2018
  TSI
  €267(Exclusief BTW)
  Benzine

  .

  Handgeschakeld

  .

  Rood

  .

  93400 km

  .

  Seat Ibiza
  Seat 
  Ibiza
  2019
  MPI
  €315(Exclusief BTW)
  Benzine

  .

  Handgeschakeld

  .

  Oranje

  .

  0 km

  .

  Wil je zakelijk een Seat Ibiza leasen? Dan zit je als ondernemer of ZZP’er helemaal goed bij ons. Hier vind je een ruim aanbod Ibiza-uitvoeringen die je met financial of operational lease direct kunt leasen. Ook hebben we een groot aantal voordelig geprijsde Seat Ibiza occasions op voorraad.

  Algemene informatie over Seat Ibiza

  De Seat Ibiza is een compacte hatchback in het B-segment die al sinds 1984 in ons land verkrijgbaar is. Vanaf 2017 is de wederom populaire vijfde generatie op de markt. In tegenstelling tot zijn voorgangers, waarvan ook driedeurs- en stationuitvoeringen waren, is de nieuwe Ibiza enkel beschikbaar als vijfdeurs hatchback.

  De Ibiza maakt deel uit van het Volkswagen Groep trio Polo/Fabia/Ibiza. Vandaar dat de auto technisch in veel opzichten gelijk is aan zijn twee drielingbroertjes. De Ibiza onderscheidt zich met name qua design en rijgedrag. Deze zijn vooral op sportiviteit gericht. Dit zie je duidelijk aan de sportieve belijning in de carrosserie en merk je aan de wat stijvere afstelling van het onderstel.

  De auto is nieuw verkrijgbaar met twee benzinemotoren (95 en 115 pk), een diesel (95 pk)en een motor die loopt op LPG (90pk). Deze zijn gekoppeld aan een handgeschakelde 5-bak. De meest krachtige benzinemotor kan ook geleverd worden met een DSG-automaat. Speciaal voor zakelijke rijders zijn er twee businessuitvoeringen:

  • Style Business Intense
  • FR Business Intense

  De Style Business Intense is rijk uitgerust met onder andere een mediasysteem met ingebouwde navigatie, klimaatregeling met twee zones, parkeersensoren voor en achter en veel actieve veiligheid zoals noodremsysteem, vermoeidheidsherkenning en elektronisch stabiliteitssysteem. De FR Business Intense voegt daar onder andere nog de Mijn SEAT app module en een luxer afgewerkt interieur aan toe.

  Occasion Seat Ibiza financial lease

  Het is bij ons ook mogelijk een Seat Ibiza occasion te leasen. Dit kan vooral heel interessant zijn voor ambitieuze ondernemers die niet direct de hoofdprijs willen betalen voor hun leaseauto. Zo houd je geld over. Geld wat je bijvoorbeeld kunt investeren in de groei van je bedrijf, zodat je over een paar jaar een nog mooiere auto kunt leasen.

  Voor de leasekosten van een tweedehands Ibiza geldt verder wat ook voor andere occasions geldt: deze worden lager naarmate een auto ouder is en meer kilometers heeft gereden. Houd er echter rekening mee dat zo’n auto op twee manieren netto toch iets duurder zal worden. Ten eerste zal de auto wat meer onderhoud nodig hebben. Ten tweede heb je door de lagere dagwaarde minder belastingvoordeel als je de afschrijvingskosten gaat aftrekken.

  Wil je meer weten over tweedehands leasen? En waar je rekening mee moet houden? Lees dan hier meer over occasion lease.

  Sterke punten Seat Ibiza

  • Sterke allrounder
  • Rijke veiligheidsuitrusting (standaard noodremsysteem!)
  • Lekker sportief
  • Krachtige en zuinige motor (1 op 20)
  • Comfortabele, vrij hoge stoelen
  • Ruime koffer in het B-segment

  Aandachtspunten bij de Seat Ibiza

  • Niet de meest soepele versnellingsbak
  • Sportieve afstelling kan even wennen zijn

  Zakelijk een Ibiza leasen in één van de volgende kleuren

  • Candy White
  • Desire Red
  • Eclipse Orange
  • Magnetic Tech
  • Midnight Black
  • Mystery Blue
  • Nevada White
  • Urban Silver
  • Pure Red

  Voor welke ondernemers en ZZP’ers is de Seat Ibiza?

  Profiel op basis van de standaarduitvoering (Seat Ibiza Style Business Intense)

  De Seat Ibiza is een heel degelijke en allround sterke auto met een sportief imago en dito rijeigenschappen. De auto is technisch rijk uitgerust met alles wat je van een moderne auto mag verwachten en levert dankzij de zuinige turbomotoren prestaties waar je letterlijk en figuurlijk mee thuis kunt komen.

  Wij denken dat de auto op het gebied van design en rijeigenschappen vooral jonge, sportieve ondernemers en ZZP’ers zal aanspreken. De auto is dan ook heel populair bij zelfstandigen die er in het weekend met het voetbalteam op uit trekken (en de punten terug meenemen in de ruime kofferbak). Daarnaast rijden ook ondernemers en ZZP’ers die actief zijn in de sportwereld veel in deze auto’s, omdat het imago van de Ibiza perfect aansluit bij deze tak van business.

  Wil je meer informatie over het zakelijk leasen van een Seat Ibiza? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

  Prijs
  199800
  Kleur
  Aantal Kilometers
  0300.000
  Transmissie
  Bouwjaar
  20002020