Tesla Model S Zakelijk Leasen

 • [wd_asp id=3]
  Prijs
  199800
  Kleur
  Aantal Kilometers
  0300.000
  Transmissie
  Bouwjaar
  20002020
 • Tesla Model S
  Tesla 
  Model S
  2018
  70
  €845(Exclusief BTW)
  Elektrisch

  .

  Automaat

  .

  Rood

  .

  60481 km

  .

  Tesla Model S
  Tesla 
  Model S
  2017
  60
  €726(Exclusief BTW)
  Elektrisch

  .

  Automaat

  .

  Grijs

  .

  73760 km

  .

  Tesla Model S
  Tesla 
  Model S
  2015
  70
  €599(Exclusief BTW)
  Elektrisch

  .

  Automaat

  .

  Wit

  .

  158921 km

  .

  Tesla Model S
  Tesla 
  Model S
  2016
  60
  €611(Exclusief BTW)
  Elektrisch

  .

  Automaat

  .

  Blauw

  .

  115350 km

  .

  Tesla Model S zakelijk leasen
  Tesla 
  Model S
  2018
  70
  €796(Exclusief BTW)
  Elektrisch

  .

  Automaat

  .

  Rood

  .

  41891 km

  .

  Tesla Model S
  Tesla 
  Model S
  2019
  60
  €1017(Exclusief BTW)
  Elektrisch

  .

  Automaat

  .

  Grijs

  .

  1 km

  .

  Wil je zakelijk een Tesla Model S leasen? Dan zit je als ondernemer of ZZP’er helemaal goed bij ons. Hier vind je een ruim aanbod Model S-uitvoeringen die je met financial of operational lease direct kunt leasen. Ook hebben we een aantal voordelig geprijsde Tesla Model S occasions op voorraad.

  Algemene informatie over Tesla Model S

  De Tesla Model S is een zeer luxe elektrische sedan die alweer sinds 2013 in Nederland verkrijgbaar is. In 2016 kreeg het model, dat sexy elektrisch rijden op de kaart zette, een nieuw uiterlijk, toen er een facelift op de Tesla werd doorgevoerd. Daarnaast wordt de in alles premium bolide ieder jaar verbeterd, met name op het gebied van de aandrijflijn. Zo wordt telkens weer de actieradius vergroot met een groter accupakket of meer efficiënte motoren. Daarnaast update iedere Tesla zichzelf automatisch, net als een pc. Hij is daartoe altijd verbonden met het internet en ontvangt gratis software-updates.

  Heel bijzonder aan de Model S zijn de sublieme aandrijflijn en het grote aantal technologische innovaties waarmee de auto is uitgerust. Model S-rijders roemen de rijeigenschappen en de duizelingwekkende snelheid: de auto (Performance-uitvoering) accelereert van 0 naar 100 in slechts 2,6 seconden. Ook high-tech zaken als welhaast autonome besturing en het grote centrale 17-inch scherm waarop je Netflix kunt kijken als je staat te laden vallen altijd in smaak.  

  Zakelijk Tesla Model S leasen – Uitvoeringen en uitrusting

  Je leaset een Tesla Model S met keuze uit twee uitvoeringen: Long Range en Performance. Beide uitvoeringen zijn uitgerust met Dual Motor All-Wheel drive, dus met twee motoren die elke een as aandrijven. Het verschil zit hem in het vermogen van de motoren. De Long Range komt met een vermogen van 476 pk, terwijl de Performance maar liefst 613 pk kan produceren. Daarbij is de grootte van het accupakket bij beide uitvoeringen gelijk (95 kWh), maar komt de Long Range uitvoering daar wat verder mee (610 km WLTP) dan de Performance (593 km).

  Elke nieuwe Model S komt met onder meer een premium audiosysteem, stoelverwarming en stuurverwarming, een HEPA-luchtfiltersysteem, oplaadinstallatie voor thuis, een online boordcomputer met 17-inch touchscreen met ingebouwde navigatie en gratis kaartupdates, een HD-achteruitrijcamera, spraakbediening, in 12 richtingen verstelbare stoelen, een glazen panoramadak en diverse actieve rijhulpsystemen die het de Tesla mogelijk maken welhaast autonoom te rijden.

  Occasion Tesla Model S financial lease

  Naast het leasen van een nieuwe uitvoering, kun je bij ons ook terecht voor het leasen van een Tesla Model S occasion. Het leasen van een tweedehands Tesla Model S is wat goedkoper dan het leasen van een nieuwe. Dit heeft twee redenen. Ten eerste heeft zo’n jong gebruikte Model S al wat afschrijving gehad, waardoor de auto zelf goedkoper is. Ten tweede geldt voor een elektrische auto die voor 1 januari 2020 is toegelaten nog het lagere bijtellingstarief van 4% (nu 8%).

  Houd er echter rekening mee dat hoewel de auto automatisch updates ontvangt, de nieuwste uitvoeringen toch altijd beter zijn dan die van een tijdje geleden. Met name de actieradius van de nieuwste uitvoeringen is nog net ietsje groter dan die van vorig jaar.

  Wil je meer weten over financial lease? En waar je vooral rekening mee dient te houden? Lees dan hier meer over financial lease.

  Sterke punten Tesla Model S

  • Heel erg luxe auto
  • Grote actieradius (minstens 400 km in de praktijk)
  • Sportief en verfijnd gelijnd koetswerk
  • Een van de snelste auto’s op de markt
  • Zeer goede rijeigenschappen
  • Technologisch top met veel innovatieve snufjes
  • Grote kofferruimte
  • Lage bijtelling (8 procent)
  • Geen BPM en geen wegenbelasting
  • Korte laadtijd dankzij snellaadfunctie
  • De auto kan autonoom rijden (maar mag dat nog niet)

  Aandachtspunten bij de Model S

  • Absoluut niet goedkoop
  • Afwerking is niet altijd premium

  Zakelijk een Model S leasen in één van de volgende kleuren

  • Pearl White Multi-Coat
  • Solid Black
  • Midnight Silver Metallic
  • Deep Blue Metallic
  • Multi-Coat Red

  Voor welke ondernemers en ZZP’ers is de Tesla Model S?

  Met een Tesla Model S heb je een prachtige en supersnelle elektrische auto die in alles voorop loopt. De auto blinkt uit in pure rijeigenschappen, heeft een enorm actieradius en is voorzien van ontelbare hoogtechnologische gadgets en leuke snufjes. Daarbij zijn er weinig auto’s die een sterker imago hebben dan de Model S.

  Er is dan ook geen enkele reden voor ondernemers en ZZP’ers om deze auto niet te leasen, behalve de prijs. Hoewel je weliswaar profiteert van diverse fiscale voordelen voor elektrische auto’s, is dit nog steeds één van de duurste leaseauto’s die er in Nederland op de markt zijn. Als je echter voldoende budget beschikbaar hebt, en je bent geen benzine- of dieselaanbidder, dan zul je niet snel een betere en vooral leukere auto vinden.

  Wil je meer informatie over het zakelijk leasen van een Tesla Model S? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

  Prijs
  199800
  Kleur
  Aantal Kilometers
  0300.000
  Transmissie
  Bouwjaar
  20002020