Vacature: Lease adviseur bij Zakelijk Leasen Nederland

Op zoek naar een uitdagende functie als lease adviseur? Dan lees je de juiste vacature. Wij van Zakelijk Leasen Nederland (zakelijkleasen.nl) zijn op zoek naar een lease adviseur die met ons meegroeit naar de absolute top. Maak onderdeel uit van een jong, innovatief en vooral ambitieus bedrijf met een gericht plan om de zakelijke leasemarkt over te nemen. Als gloednieuw bedrijf heb je bij ons de kans om je carrière naar een nieuwe hoogte te lanceren. Groeien wij, dan groei jij met ons mee. Dit geldt vanaf dag één. Bovenop een basissalaris van €3.000 krijg je een commissie op elk leasecontract dat je afsluit.

Wat ga je bij ons doen?

Jij bent het aanspreekpunt voor potentiële klanten die graag zakelijk willen leasen. Jij begeleidt hen in het proces van oriëntatie naar offerte aanvraag, financiële acceptatie tot het leasecontract is getekend (en nog iets daarna). Met als eindresultaat een tevreden klant. Daarnaast onderhoud je contacten met autodealers, financieringspartijen en leasemaatschappijen.

Functie eisen
Wat bieden wij?

Wanneer?

Vanaf 1 november 2020 is de startdatum bespreekbaar

Ben je klaar om je carrière een nieuwe boost te geven bij Zakelijk Leasen Nederland? Stuur ons dan je CV en motivatie en wie weet zit je binnenkort bij ons op kantoor.

Acquisitie door wervingsbureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren via de mail kan via het volgende mail adres:
Ben jij degene die wij zoeken?
Upload je CV