Zakelijk leasen zonder jaarcijfers

Het leasen van een zakelijke auto is voor sommige vakgebieden essentieel voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Ben je een (startende) onderneming zonder jaarcijfers? Bij Zakelijk Leasen Nederland adviseren wij je gratis en vrijblijvend wat de beste mogelijkheden voor je huidige situatie zijn. Zo kom je snel aan de juiste leasevorm die bij je situatie past.

Vind hier je toekomstige auto

[wd_asp id=1]

Leasen als starter of zzp’er zonder jaarcijfers

Wanneer je een starter of zzp’er bent is het logisch dat je nog geen jaarcijfers kunt voorleggen. Er zijn leasemaatschappijen waar jaarcijfers altijd nodig zijn om een auto te kunnen leasen. Bij Zakelijk Leasen Nederland denken wij echter met je mee als startende ondernemer. De minimale vereisten voor het leasen als starter is dat je bedrijf minimaal 3 maanden bestaat en dat je géén BKR registratie hebt lopen. Daarnaast zal je moeten kiezen voor een financial leasevorm omdat er bij operational lease altijd jaarcijfers vereist zijn.

Starters en zzp kiezen voor financial lease omdat:

  • Het maandbedrag voor financial lease ligt vaak lager
  • Keuze uit voordelige occasions t.o.v. nieuwprijzen
  • De auto geldt als zijn eigen onderpand
  • Alle zakelijke aftrekposten zijn van toepassing
  • Je hebt veel controle over het budget

Tip: Ben je een starter dan maak je het meeste kans op een leaseauto met een occasion onder de €20.000.

Zeker wanneer je ervoor kiest een betaalbare occasion te financial leasen kan dit vaak zonder jaarcijfers. Belangrijk is wel om te weten dat het per situatie verschilt wat de mogelijkheden zijn. Onze leaseadviseurs helpen je hier gratis en vrijblijvend mee.

Advies nodig?

Neem contact op met ons