...

Extra voordelig leasen voor zorgmedewerkers

Lease zonder BTW te hoeven betalen

Vind een auto in ons aanbod zonder BTW:

Lease zonder BTW te hoeven betalen!

Ben je actief in de zorg branche en op zoek naar een leuke zakelijke leaseauto? Dan zitten hier wel wat haken en ogen aan in vergelijking met andere branches. Omdat de zorg vrijgesteld is van btw kun je deze namelijk niet terugvorderen van de Belastingdienst.

Gelukkig zijn er een oplossing waardoor jij als zorgmedewerker alsnog op een goede manier aan een zakelijke auto komt namelijk. Een marge auto leasen zonder btw.

leasen zorg zzp

Zakelijk een marge auto leasen zonder btw

Een marge auto is een voertuig waarvan de eerste eigenaar een particulier of een van btw vrijgestelde ondernemer is. Bij aanschaf van de auto betalen zij het bedrag inclusief btw aan de Belastingdienst zonder dat zij recht hebben op een btw teruggave. Omdat de btw betaling al is voldaan hoeven toekomstige eigenaren van het voertuig geen btw meer af te dragen. Een marge auto is per definitie dus een btw vrije auto en altijd een occasion. Door te kiezen voor een marge auto kan het jou als zorgmedewerker duizenden euro’s besparen op een leaseauto. Wij kunnen je alvast verklappen dat dit de meest voordelige optie is.

Nog een voordeel: Je wordt ook eigenaar van de auto

Omdat het om een occasion gaat wordt dit verbonden aan de leasevorm financial leasen. Hierbij wordt je direct economisch eigenaar van het voertuig. Aan het einde van het leasecontract mag je de auto dan ook houden na het betalen van de slottermijn.